OM

Salonen

Hos Hundesalon Poten er erfaringen med pelspleje af mange forskellige racer stor. Jeg nyder omgangen med hunde og bruger derfor ikke kun mit arbejdsliv på hunde, men også det meste af min fritid bruger jeg på mine egne og andres hunde.
Jeg har helt eller delvist arbejdet professionelt med pelspleje de sidste 12 år. Jeg har gennem tiden nydt godt af et stort netværk af dygtige hundemennesker, som gerne deler ud af deres viden og erfaring - Viden man ikke kan læse sig til i bøger.
Det ligger naturligt for mig hele tiden, at søge nyeste viden indenfor pelspleje.
Jeg går højt op i, at hundene har det godt - Det er vigtigt, at gøre oplevelsen hos hundefrisøren så god som muligt, uanset om det er en hvalp, voksen eller veteran, der er på besøg i salonen.

Jeg prioriterer højt, at bruge tid på at råde og vejlede hundeejere, så de er bedst muligt udrustet til, at holde hundens pels i hverdagen, det er nemlig sådan man altid har en pæn hund, som er veltilpas og velholdt.
 

I vores hjem bor 4 hunde, 2 Cocker Spaniels og 2 Golden Retriever. Jeg nyder at bruge tiden sammen med dem, hvad enten det er med pelspleje, til træning, udstilling, eller på en god tur i skoven.

Hundesalon Poten

Jels Skovvej 3
6630 Rødding

Telefontid:

Man-torsdag: 12-18
Fredag
: 12-15 

© Copyright - All Rights Reserved